Goedkoop Praag

Goedkoop naar Praagpraag-goedkoop

Praag is de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Dankzij de historische binnenstad wordt Praag jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. Er is echter nog een reden waarom Praag zo populair is als stedentripbestemming: het behoort steevast tot de goedkoopste hoofdsteden van Europa om te bezoeken. Wie een beetje goed zijn/haar best doet die kan tegen zeer aantrekkelijke prijzen een vakantie in Praag vieren. Dat begint al bij de vliegtickets. Door de grote concurrentie op de routes naar Praag kun je voor een schijntje naar Praag vliegen.

Of je in Praag zelf veel kwijt bent ligt vooral aan jezelf. Als je middel in het oude centrum gaat eten of slapen dan betaal je aanzienlijk meer dan net buiten het historische hart. Over het algemeen is het eten ook nog beter als je uit de duurste straten straten en pleinen wegblijft.

Praag telt een aantal bezienswaardigheden die gratis zijn of ronduit goedkoop zijn. Toppers zoals de Praagse Burcht, de joodse wijk Josefov, de romantische Karelsbrug  en het Oude Stadsplein zijn grotendeels gratis te bewonderen. Ook de uurlijkse show van het astronomisch uurwerk kun je helemaal gratis aanschouwen.

Keer terug naar de pagina over Tsjechië