Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Cuba vinden of over Cuba te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Cuba. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Cuba of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Cuba geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Cuba

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Cuba.


Ervaringen met Cuba

[…] Libre. Nog een cocktail/longdrink uit Cuba die al jarenlang enorm populair is en niet weg te slaan is van een goed zomers terras. Een goede […]

[…] lang en ligt in de Golf van Mexico, ruim 300 kilometer ten zuiden van de Amerikaanse staat Florida. Cuba is een fantastische zonbestemming die de afgelopen jaar sterk in populariteit is gestegen. Op deze […]