Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Oman vinden of over Oman te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Oman. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Oman of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Oman geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Oman

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Oman.


Ervaringen met Oman

Cor van Weelden I    6 april 2017 om 10:44

Mooi land met prachtige ongerepte landschappen. Dun bevolkt en daarom geen bouwwerken in de mooie bergen. ER wordt op gelet dat er gebouwd wordt met een traditionele stijl. Geen glas en beton, wel stucwerk met mooie versieringen.
In het land veel forten merendeels uit de periode van Portugese overheersing. Die worden goed onderhouden.
Wadi’s worden in originele staat gehouden, zijn goed bereikbaar en zijn een ontmoetingsplaats van lokale bevolking, Omani en buitenlandse toeristen.
Omani zijn trotst op hun land en op hun sultan. Mooi om mee te maken.
Muscat is een mooi gebouwde stad met veel bezienswaardigheden: paleizen, forten, musea, souk, havens. Een boottocht voor de kust is de moeite waard.
Hotels zijn uitstekend. Eten en drinken hotels en restaurants veelal van Pakistaanse/Indiase karakter.
Oman is een bezoek meer dan waard!

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid