Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Suriname vinden of over Suriname te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Suriname. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Suriname of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Suriname geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Suriname

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Suriname.


Ervaringen met Suriname

niet naar toe

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid

[…] landen waar het in de maand September zeer goed vertoeven is zijn bijvoorbeeld Marokko, Hawaï, Suriname en Mauritius.  Naast het bijna gegarandeerde zonnige weer met een geringe kans op neerslag kom je […]