Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Canada vinden of over Canada te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Canada. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Canada of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Canada geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Canada

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Canada.


Ervaringen met Canada

Florian Hebekerl I    14 november 2019 om 03:44

Inmiddels woon ik al bijna drie jaar in Canada (British Columbia) , in het begin is het denk ik overal geweldig maar hoe langer je ergens bent des te meer begin je een aantal zaken te missen en of je begint je te storen aan een aantal zaken. Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds blij hier te zijn en heb geen plannen om terug te verhuizen. Maar, restaurants zoals bij ons zijn nauwelijks te vinden. Die kultuur van een avondje uit en lekker eten hebben ze hier niet. Het is hier, hap slik betalen en gaan. Vandaar dat je dan ook echt overal hamburgers kunt bestellen. Zelfs in de beste restaurants. Ook het , how are you doing today..? Is tijdens een vakantie te ervaren als heel vriendelijk maar, hoe langer je hier bent des te duidelijker het wordt dat ze echt niet willen weten hoe het met je gaat, hahahaha. En je hoort het echt 40 keer op een dag. Brandstof prijzen zijn hier erg laag, en levensmiddelen uit de supermarkt lijken vooral hoog door de koers van de Canadese dollar. Kaas, salami, en specerijen zijn wel flink aan de prijs. Melk is hier echt onbetaalbaar. Wij hebben een bnb en weten toch een heel royaal ontbijt te bieden zonder dat het ons heel veel kost. Ook is het hier heel gebruikelijk om een aantal kippen te houden (zelfs in de stad) om die vier eitjes per day voor bijna niks te krijgen. De winters zijn hier echt koud en de zomers echt lekker warm. Niet benauwd zoals in Nederland. Huizenprijzen zijn hier erg hard omhoog gegaan waardoor je steeds vaker en meer homeless people tegenkomt en ook al in de kleinere steden. In de plaats Vernon waar wij wonen komen er gemiddeld 15 homeless ppl per week bij en dat begint problematisch te worden. Vooral te bedenken dat Vernon zo klein als bijvoorbeeld Valkenswaard of Helmond is.
Het uitzicht hier is verbluffend mooi. En wanneer je in Canada bent zul je een aantal keren denken….WoW… De mensen zijn idd een stuk minder gestresst en de lucht is veel minder vervuilt . Mits de bosbranden niet aan de gang zijn.
Al met al, denk ik dat Canada een land is dat iedereen zou moeten hebben gezien . Ik was verkocht nadat ik hier een keer op vakantie was. Vandaar dat ik hier nu woon.

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid
Fred van Langeveld I    10 mei 2018 om 08:27

Canada is mijn favoriete vakantieland. De natuur is de belangrijkste reden waarom ik Canada zo leuk vind, maar ook de steden zijn geweldig. Het belangrijkste is de vriendelijkheid en relaxtheid van de mensen. Wat een verschil met de VS, zeg!

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid
Tanja van Eijs I    16 maart 2018 om 11:05

Ik kom al jaren in Canada. Deze zomer vertrekken we voor de zesde keer naar dit prachtige land. Iedere keer ontdekken we weer nieuwe dingen. Ons favoriete plekje is Vancouver Island. Mocht je de tijd hebben om er naartoe te gaan, voeg dit dan zeker toe aan je reisschema.

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid
Patrick op Reis I    16 maart 2018 om 08:10

Als je van natuur en vrijheid houdt dan moet je Canada echt een keertje bezoeken. Wij hebben met de camper drie weken door het zuidwesten van Canada getrokken en zijn diep onder de indruk geraakt. Wat een prachtig land. Wat een aardige mensen. En wat een ruimte. Dat kun je je in Nederland gewoon niet voorstellen. Helaas is het geen goedkope bestemming, zeker niet als je in het hoogseizoen naar Canada wilt vliegen.

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid