Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Vaticaanstad vinden of over Vaticaanstad te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Vaticaanstad. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Vaticaanstad of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Vaticaanstad geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Vaticaanstad

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Vaticaanstad.


Ervaringen met Vaticaanstad

Patrick op Reis (@patrickopreis) I    24 februari 2016 om 08:31

Vaticaanstad is klein en drukbezocht. Hierdoor heb je een enorme hoeveelheid mensen per vierkante meter. Mocht je echter de kans hebben dan moet je het Sint Pieters en het Sint Pietersplein zeker eventjes bezoeken. Als je enigszins van kunst en historie houdt dan is een bezoek aan de Vaticaanse musea een must. Ik zou wel aan willen raden om dat met een goede gids te doen.

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid

[…] een oppervlakte van slechts 0,44 vierkante kilometer en 800 inwoners is Vaticaanstad de kleinste van allemaal. Middels een verdrag werd dit land in 1929 opgericht, maar Vaticaanstad […]