Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Portugal vinden of over Portugal te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Portugal. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Portugal of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Portugal geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Portugal

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Portugal.


Ervaringen met Portugal

Alentejo I    13 februari 2014 om 16:04

[…] Promotion Office: “Alentejo ligt tussen de Algarve en Lissabon en is een verborgen schat in Portugal.  Onze grootste ambitie voor de BeNeLux markt is om de naamsbekendheid van Alentejo te vergroten […]