Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Noord-Macedonië vinden of over Noord-Macedonië te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Noord-Macedonië. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Noord-Macedonië of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Noord-Macedonië geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Noord-Macedonië

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Noord-Macedonië.


Ervaringen met Noord-Macedonië

sanja homan I    15 mei 2019 om 17:04

geweldig mooi land.cultuur en natuur dat is daar allemaal te vinden.vooral Ohrid is een leuke stad met prachtige kerken.
heerlijk eten. de Matkakloof daar moet je geweest zijn
het is in de buurt van Skopje.
het land is zo mooi, dat wij er weer binnen kort heen vliegen
maar dan een langere verblijf dan verleden jaar.

Jan I    2 augustus 2016 om 16:13

Ik vind het een top land geweldig! Evenals Skopje ook heel leuk om te bezoeken het is net Amsterdam. Maar ik zou toch kiezen voor Ohrid.
Staro negoricino ofso. Daar heb ik echt een leuke tijd gehad!

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid