Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Curaçao vinden of over Curaçao te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Curaçao. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Curaçao of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Curaçao geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Curaçao

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Curaçao.


Ervaringen met Curaçao

Anita van Donderen I    24 februari 2016 om 08:46

Curacao is het mooiste eiland dat ik ooit gezien. heb. Prachtige stranden, vriendelijke mensen, relaxte hotels en natuurlijk heerlijk eten. Als ik het me kon veroorloven dan zou ik wel tien keer per jaar naar Curacao op vakantie gaan. Je moet wel oppassen voor de muggen en vooral voor de zandvlooien die rond zonsondergang veel toeslaan.

Wil je gaan stappen, ga dan naar strandbar Zanzibar. Mijn favoriete strand is Grote Knip, waar vooral locals komen.

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid
Fred Raket I    24 februari 2016 om 08:34

Als je zo belabberd Nederlands schrijft dan zou ik me als ik jou was maar helemaal niet druk maken over een spreekbeurt of werkstuk en alvast gaan solliciteren bij McDonalds of op een andere job voor ongeschoolden.

anna van Gekkkerdd I    24 januari 2014 om 16:11

ik vindt dit personlijk een slechte site als je iest wil op zoeken voor een werkstuk maar asl je snel even wat op wilt zoeken kan dit best. Ik zou deze site wat makkelijker maken als je informatie wil hebben voor een spreekbeurt op werktuk. Met vriendelijke groeten van Anna van Gekkkerdd