Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Vietnam vinden of over Vietnam te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Vietnam. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Vietnam of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Vietnam geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Vietnam

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Vietnam.


Ervaringen met Vietnam

tinus I    27 december 2017 om 19:48

heel leuk land

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid

[…] natuurlijk ook een andere kant op en de winterzon opzoeken in het verre oosten. Het Aziatische land Vietnam is een mooi voorbeeld van zo’n bestemming. Ook hier geldt dat toerisme niet zo de overhand heeft […]