Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Singapore vinden of over Singapore te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Singapore. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Singapore of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Singapore geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Singapore

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Singapore.


Ervaringen met Singapore

Marie-José Verlinden I    8 juli 2017 om 11:17

Singapore is een wereld op zich .Je raakt er niet op uitgekeken.Het is er ook zeer veilig ,ik heb me als vrouw alleen nooit ongerust gemaakt.
Het eten is zeer verdeeld over de verschillende bevolkingsgroepen maar altijd zeer lekker.Het open baar vervoer is efficiënt en makkelijk te gebruiken. Na twee weken heb ik nog niet veel gezien van alles wat er te beleven valt en zou nog wel eens terug willen.