Beoordelingen

Wil je weten wat anderen van Hong Kong vinden of over Hong Kong te vertellen hebben? Lees de beoordelingen en tips van de bezoekers van Landenwijzer over Hong Kong. Op die manier zie je hoe veilig deze bestemming is, hoe men het winkelen hier ervaart en wat men in het algemeen van dit land als vakantiebestemming vindt.

Dankzij de persoonlijke tips en ervaringen kun je wellicht goede inspiratie opdoen voor jouw vakantie in Hong Kong of leren hoe je geld of tijd kunt besparen tijdens je verblijf hier.

Ben je zelf in Hong Kong geweest en wil je jouw ervaringen en tips delen? Plaats dan jouw beoordeling op onze site en deel je tips of ervaringen met onze lezers.

Gemiddelde beoordeling van Hong Kong

cultuur wintersport
vakantiegevoel winkelen
eten & drinken uitgaansleven
infrastructuur natuur
stranden prijspeil
winterzon veiligheid

De beoordelingen zijn op basis van informatie op diverse beoordelings-sites en eigen ervaringen. Wij horen graag uw ervaring met Hong Kong.


Ervaringen met Hong Kong

Patrick op Reis I    15 maart 2018 om 13:27

Hongkong was in 1997 mijn allereerste kennismaking met het continent Azië. Wat was ik onder de indruk, zeg! Hongkong is een dichtbevolkte plek waar toch ook nog wel ruimte is voor natuur en zelfs stranden. Dat is iets wat weinig mensen weten. Lantau Island is bijvoorbeeld een echt pareltje.

Het mooiste aan Hong Kong vind ik de combinatie van het oude China met het Westerse kapitalisme. De stad bruist van de energie.

cultuur
vakantiegevoel
eten & drinken
infrastructuur
stranden
winterzon
wintersport
winkelen
uitgaansleven
natuur
prijspeil
veiligheid